×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Vinn biobiljetter och QPADs på Fragbite

1
I samarbete med Fox och QPAD kommer vi på Fragbite att ha en tävling där ni kan vinna en QPAD, två biobiljetter och mycket annat – allt med anknytning till den nya filmen Day After Tomorrow som har Sverigepremiär den 27 maj. Totalt kommer vi att ge ut tre paket som alla innehåller dessa saker:
  • En exklusiv Day After Tomorrow-QPAD
  • Två biobiljetter till valfri visning av Day After Tomorrow
  • En kaffekopp
  • En nyckelring
  • En klocka


I Day After Tomorrow får vi se hur en drastisk förändring i klimatet får fruktansvärda följder världen över. Tornados, jättevågor, orkaner, extrem hetta och kyla är bara några av naturkrafterna som man får uppleva i filmen.

Från Roland Emmerich, skaparen av "Independence Day", kommer DAY AFTER TOMORROW, en häpnadsväckande och visuellt actionfylld filmupplevelse som handlar om de förödande konsekvenserna av en plötslig global klimatförändring.

Tornados, snöstormar, häftiga skyfall och andra dramatiska klimatförändringar drabbar plötsligt jorden i några av de mest spektakulära filmscener som någonsin skådats. Professor Jack Hall (Dennis Quaid) upptäcker skrämmande samband som har förödande konsekvenser för vår planet. Samtidigt får Jack besked om att hans son (Jake Gyllenhaal) sitter fast i ett av de värst drabbade områdena och klockan tickar...
Till skillnad från tidigare gånger, då vi mest har haft frågesporter och korsord som tävlingar, tänkte vi den här gången sätta era grafikkunskaper på prov. Nedan följer tio bilder på vyer som ni bör känna till väl (CS-banor).





Hur hade våra CS-banor sett ut om de fanns med i Day After Tomorrow? Tornados, översvämningar, orkaner, flygande elefanter och allmänt kaos? Du väljer, men se till att det går att se vad du har tänkt dig. Var inte rädd för att ta ut svängarna.

Ni får fritt beskära bilderna. Det går bra att använda sig av befintliga bilder så länge som de inte blir för dominerade i bidraget. Vill du ha en pingvin på Dust2 eller en flygande taxi på Aztec så klipp in dem! Ni får använda vilket program ni vill för att skapa era bidrag dock måste det synas vilken av bilderna ovan ni har använt som grund.

Bidragen kommer att bedömas efter hur väl till temat de håller sig samt hur välgjorda, lustiga och originella de är. Mer inspiration kan du hitta på Day After Tomorrows officiella hemsida.

Välj ett av motiven ovan och sparka igång ditt favoritprogram för bildredigering så kan du ha chansen att vinna ett av tre paket. Bidragen skickas i JPEG-format till dat@fragbite.com senast den 19 maj (glöm inte att skicka med din adress)! Lycka till!

206 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 206 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..